Talijanski i španjolski jezik

Prilagođeni tečajevi za sve uzraste i potrebe

  • Vrtićanci
  • Osnovnoškolci
  • Teen
  • Studenti i odrasli
  • Poslovni

VRTIĆANCI

- grupe namijenjene djeci u dobi od 4 do 7 godina

Često se pitamo koja je prava dob za učenje stranog jezika. Stručnjaci će se složiti kako je to upravo predškolska dob, jer djetetov je mozak tada poput spužve - upija brzo i lagano, a kako je riječ o zabavnom sadržaju, dijete pritom i uživa. Djeca u Libeluli uče u malim skupinama spontano i uz igru, oni su otvoreni i znatiželjni pa nam je važno njegovati te osobine. Želimo da je okruženje, u kojem se neki po prvi puta susreću sa stranim jezikom, ugodno, a materijali kojima se koriste nastavnici prilagođeni njihovom uzrastu i kognitivnom razvoju. 

U pažljivo osmišljenim satovima, djeci pružamo mnoštvo vizualnih poticaja koristeći memorijske kartice didaktičke igre, pjesme i brojalice, priče, crtiće itd. Želimo da djeca učeći strane jezike kod nas, stvaranju pozitivne stavove prema drugim kulturama i narodima te prema učenju općenito. 

Vrtićanci su raspoređeni u male skupine 2 x tjedno i druže se 45 minuta.

OSNOVNOŠKOLCI

– grupe  namijenjene djeci u dobi od 7-14 godina 

Programi su osmišljeni za niže i više razrede osnovne škole i tematski su prilagođeni potrebama i interesima djece. Kod osnovnoškolaca nam je jako važna motivacija kao ključni pokretač učenja, stoga biramo teme i osmišljavamo nastavu koja će im biti zanimljiva. U radu se oslanjamo na suvremene tehnologije, udžbenike koji su  ciljano odabrani za svaki pojedini uzrast i jezičnu razinu, usklađenu s razinama znanja prema Zajedničkom europskom referentnom okviru. U malim skupinama, do osam polaznika osluškujemo potrebe i interese djece, njegujući komunikacijski pristup gradimo dobre temelje za buduće samopouzdane, višejezične korisnike. 

Osnovni tečajevi organizirani su 2 x tjedno po 45 minuta a raspored nastave prilagođen je smjenskom rasporedu u školi. 

Osnovnoškolcima također nudimo individualne satove prilagođene njihovim željama i potrebama te instrukcije kao pomoć u učenju.

TEEN GRUPE

– namijenjene mladima od 14-18 godina

Programi za teen grupe prilagođeni su interesima polaznika. U malim skupinama, pomno odabranim materijalima podučavamo srednjoškolce i prilagođavamo se njihovim potrebama i razini znanja. Svi su tečajevi usklađeni s razinama znanja prema Zajedničkom referentnom okviru za jezike od početnog do naprednog stupnja (A1 - C2).
Za srednjoškolce organiziramo pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita (Cils i D.E.L.E.) te im pomažemo u pripremama za maturu.

Osnovni tečajevi organizirani su 2 x tjedno po 45 ili 1 x 90 minuta, ovisno o interesima skupine.
Srednjoškolcima također nudimo individualne satove prilagođene njihovim željama i potrebama te instrukcije kao pomoć u učenju.

STUDENTI I ODRASLI

Jedan od ključnih preduvjeta za mobilnost današnjih studenata je znanje stranog jezika. U Libeluli se nastojimo prilagoditi zahtjevima i potrebama naših polaznika te učiniti učenje stranih jezika ugodnim i zanimljivim procesom usvajanja jezičnih vještina i znanja. Služimo se komunikacijskim pristupom, suvremenim nastavnim materijalima i pomagalima te nastojimo motivirati polaznike da razviju interes i ljubav prema stranom jeziku i kulturi zemlje čiji jezik uče jer znanje stranih jezika daje osjećaj slobode i jača osjećaj samopouzdanja.
Svi su tečajevi usklađeni s razinama znanja prema Zajedničkom referentnim okviru za jezike od početnog do naprednog stupnja (A1 - C2).

Osnovni tečajevi organizirani su 2 x tjedno po 45 ili 1 x 90 minuta, ovisno o interesima skupine.

POSLOVNI TEČAJEVI

Programi poslovnog jezika namijenjeni su odraslim polaznicima, odvijaju se u tvrtkama, prije ili poslije radnog vremena. Nastava je organizirana u malim skupinama s naglaskom na poslovnoj komunikaciji u tzv. customized tečajevima tj. programima osmišljenima prema specifičnim potrebama i zahtjevima polaznika.

Pošaljite pitanja u vezi tečajeva

LIBELULA d.o.o.

T: +385 1 5515 680

M +385 98 477 042

Email: info@libelula.hr

Kneza Višeslava 12, HR-10 000 Zagreb

Izjavu o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.