Sudski tumač i tečajevi španjolskog i talijanskog

strast za jezicima

O nama

Započnite svoju jezičnu transformaciju

Škola stranih jezika Libelula nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva u nastavi jedne mame koja je nakon završenog Magisterija iz didaktike talijanskog jezika i književnosti, završenih brojnih tečajeva – za službenog D.E.L.E. ispitivača, španjolskog za djecu na on-line platformi ELEInternacional i dugogodišnjeg iskustva sa svim dobnim skupinama, poželjela podučavati vlastitu djecu u nekom formalnijem obliku. Iz dvostrukog iskustva, stroge majke i dobrog profesora, ili možda obrnuto?! nastao je pristup koji se usavršava iz dana u dan, a temelji se na suvremenim metodama koje svoj oslonac nalaze u komunikacijskom pristupu te primjeni moderne tehnologije u nastavi koristeći se pritom najnovijim udžbenicima i vlastitim izrađenim materijalima i najvažnije, na velikoj strasti u podučavanju stranih jezika. Svojim pristupom želimo se približiti svim dobnim skupinama i u raznovrsnim i brižno osmišljenim programima prilagoditi se potrebama svakog polaznika.

U Libeluli također nudimo usluge prevođenja za talijanski i španjolski jezik. Prevodimo s ovjerom i bez ovjere sudskog tumača te nudimo uslugu usmenog prevođenja. Dugogodišnje iskustvo sudskog tumača u prevođenju različitih tekstova iz područja medicine, prava, ekonomije, tehnike, građevine, marketinga itd. potiče nas da ostanemo prepoznatljivi u jezicima s kojih i na koje prevodimo a kao mali i usko specijalizirani ured možemo se prilagoditi svim zahtjevima naših klijenata, poštovati dogovorene rokove i pružiti kvalitetnu uslugu.

Jeste li znali da vilin konjic (libélula) simbolizira promjenu? I baš kao što vilin konjic mijenja svoje boje dok raste, promjena za ljude također znači da rastu kao osobe. Mi se nadamo da će s Libelulom krenuti vaša jezična promjena.