Sudski tumač i tečajevi španjolskog i talijanskog

strast za jezicima

O nama

Započnite svoju jezičnu transformaciju

Škola stranih jezika Libélula nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva u nastavi jedne mame koja je nakon završenog Magisterija iz didaktike talijanskog jezika i književnosti, završenih brojnih tečajeva – za službenog D.E.L.E. ispitivača, španjolskog za djecu na on-line platformi ELEInternacional i dugogodišnjeg iskustva sa svim dobnim skupinama – poželjela podučavati vlastitu djecu u nekom formalnijem obliku.

Iz dvostrukog iskustva, stroge majke i dobrog profesora, ili možda obrnuto (?!) nastala je metoda koja se usavršava iz dana u dan, a temelji se na suvremenim metodama koje svoj oslonac nalaze u komunikacijskom pristupu te korištenju resursa koje nudi moderna tehnologija, koristeći se pritom suvremenim udžbenicima ili vlastitim izrađenim materijalima i zadnje, ali ne manje važno, velikoj strasti u podučavanju stranih jezika.

U Libeluli također nudimo usluge prevođenja za talijanski i španjolski jezik.

Prevodimo s ovjerom i bez ovjere sudskog tumača. Dugogodišnje iskustvo sudskog tumača od 2004. godine, u prevođenju različitih tekstova iz područja medicine, prava, ekonomije potiče nas da postanemo prepoznatljivi  u jezicima s kojih i na koje prevodimo te da postanemo pouzdan partner svojim klijentima.

Jeste li znali da vilin konjic (libélula) simbolizira promjenu? I baš kao što vilin konjic mijenja svoje boje dok raste, promjena za ljude također znači da rastu kao osobe. Mi se nadamo da će s Libelulom krenuti vaša jezična transformacija.